WEDSTRIJD FC Dynamic Houthalen - ZVC Onbetong Tongeren  8 - 1  (3-0)

DATUM 09-03-2012  20:45

DOELPUNTEN Debusschere Mark 1 - 0, Vanecht Sven 2 - 0, Vanecht Sven 3 - 0, Debusschere Mark 4 - 0, Tilkin Steve 4 - 1, Molemans Glenn 5 - 1, Tibari Farid 6 - 1, El Mansouri Hamid 7 - 1, Tibari Farid 8 - 1

VERSLAG Na onze forfait van vorige week, moesten wij opmaken voor de wedstrijd thuis tegen Onbetong Tongeren de nummer 4 in de stand. Bij ons ontbrak Holtappels Tim en Porco Sandro beide geel geschorst en Tom Claes bleef gekwetst aan de kant. Maar ook de bezoekers uit Tongeren moesten een aantal spelers missen waardoor beide teams niet op hun sterkste aan de aftrap verschenen, Na een aftast ronde van 5 minuten die gelijk opging kwam Houthalen het best uit de startblokken na een doelpunt van Debusschere Mark. Vanaf dan had de thuisclub een licht overwicht wat ze konden omzetten in 2 doelpunten voor de rust , beide van Vanecht Sven 3 - 0 ruststand. Ook in de Tweede helft hetzelfde beeld na amper 2 minuten kon Debusschere Mark er 4 - 0 van maken. Maar Tongeren vocht terug en kon via hun topschutter Tilkin Steve de 4 - 1 binnentrappen. Maar halverwege de Tweede helft was de wedstrijd gespeeld toen ons jong talent Molemans Glenn zijn eerste doelpunt van de competitie scoorde 5 - 1. Daarna konden wij nog 3 keer scoren via Tibari Farid 2 keer en 1 keer El Mansouri Hamid. Een verdiende overwinning tegen Tongeren die net iets meer spelers dan ons moesten missen.